Purjehdukset

Henrikin Tapulityttöjen meripartiotoiminta käynnistyy täysillä syksyllä 2017, jolloin jokaiselle hetatytölle on varattu mahdollisuus päästä purjehtimaan. Vihdoinkin pääsemme testaamaan koloilloissa harjoiteltuja merenkulkutaitoja käytännössä.

Jokainen heta pääsee halutessaan illaksi merelle. Lisäksi seikkailijoista ylöspäin (4. luokkalaiset ja vanhemmat) pääsevät halutessaan mukaan yön yli kestävälle viikonloppupurjehdukselle. Jotta voisit osallistua viikonloppupurjehdukselle, tulee sinun osallistua ensin iltapurjehdukselle.

Hetatytöt purjehtivat kahdella aluksella, Kupittaan Henrikinpoikien S/y Henrikalla ja Henrikin Tapulitytöille keväällä hankitulla S/y Helvillä. Veneet ovat erilaisia ja veneiden käyttö ristiin molempien lippukuntien toiminnassa takaa mahdollisimman monipuolisen ja laadukkaan meripartiokoulutuksen. Sudenpennut ja seikkailijat (1.-5. luokkalaiset) purjehtivat Henrikalla. Tarpojaikäkaudeta ylöspäin (6. luokkalaiset ja sitä vanhemmat) pääsevät purjehtimaan sekä Henrikalla että Helvillä.

 

Purjehduksille ilmoittautuminen                             Ohjeita purjehtimaan lähtijälle