Ilmoittautuminen purjehduksille

Kaikille purjehduksille ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa. Jos Kuksa-ilmoittautuminen ei onnistu, voit ilmoittautua sähköpostitse Johanna Seululle (johanna.seulu(at)partio.fi.

Iltapurjehdukset

Ikäkausille järjestetään iltapurjehduksia Henrikalla ja Helvillä. Pääsääntöisesti sudenpennut ja seikkailijat purjehtivat Henrikalla ja tarpojat ja samoajat purjehtivat Helvillä. Purjehduskalenterista näkee, milloin on sinun ikäkauteesi sopiva purjehdus (S/y Helvi ja S/y Henrika). Esimerkiksi jos olet tarpoja, voit ilmoittautua mille tahansa avoimelle tarpojien iltapurjehdukselle. Koska purjehdukset ovat avoimia suurelle joukolle, kannattaa iltapurjehdukselle ilmoittautumisessa olla ripeä. Iltapurjehdukselle lähdetään klo 18 Heinänokan partiovenesatamasta ja palataan samaan paikkaan noin klo 20:30. Iltapurjehdukset ovat maksuttomia.

Viikonloppupurjehdukset

Viikonloppupurjehdukset ja matkapurjehdukset maksetaan Kupittaan Henrikinpoikien verkkokauppaan ennen tapahtuman alkua: https://holvi.com/shop/kupittaanhenrikinpojat/ Jos ollaan lähdössä purjehtimaan pelkällä Helvillä, maksutavasta ilmoitetaan erikseen. Purjehdusten hinnat ovat 30 € pe-su, 20€ yhden yön purjehdus ja matkapurjehdukset ovat 15 € vuorokausi.

Seikkailijat ja tätä vanhemmat (4. luokkalaiset ja sitä vanhemmat) voivat ilmoittautua viikonloppupurjehduksille. Viikonloppupurjehduksella tarkoitetaan yhden tai kahden yön mittaista purjehdusta. Seikkailijat pääsevät viikonlopuksi purjehtimaan Henrikalla. Tarpojat pääsevät halutessaan purjehtimaan joko Helvillä tai Henrikalla. Purjehduksille ilmoittaudutaan kuksa-jäsenrekisterin ilmoittautumisen kautta. Ilmoittautumislinkit löydät veneiden sivujen alta löytyvästä purjehduskalenterista (S/y Helvi ja S/y Henrika). Tarvittaessa voit olla yhteydessä tapahtuman kippariin tai veneen päällikköön (yhteystiedot s/y Helvin kippareille ja yhteystiedot s/y Henrikan kippareille). Viikonloppupurjehduksille ilmoittautumisessa kannattaa olla oma-aloitteinen ja ripeä, sillä purjehdukset täyttyvät usein nopeasti.

Syksyllä järjestetään muutamia purjehdustapahtumia. Syksyn kokoontumispurjehduksella tarkoitetaan Lounais-Suomen partiopiirin järjestämää useita partioaluksia samaan paikkaan kokoavaa viikonloppupurjehdusta, jossa usein on mahdollisuus päästä miehistönvaihdon kautta purjehtimaan myös toisella partioaluksella. Tapahtuma soveltuu hyvin seikkailijoille, tarpojille ja samoajille. AR, Archipelago Race on Lounais-Suomen partiopiirin järjestämä yön yli kestävä purjehduskilpailu Saaristomerellä. Tämä purjehdus on tarkoitettu tarpojille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Matkis, matkapurjehdus eli viikonloppupurjehdusta pidempi reissu joka tilanteesta riippuen voi kulkea tutuilla kotivesillä tai suuntautua kauemmaksikin. Syksyllä Henrikalla järjestetään syyslomamatkapurjehdus. Tälle purjehdukselle on varattu muutamia paikkoja hetatytöille. Ilmoittautuminen näihin tapahtumiin järjestetään kuten viikonloppupurjehduksille. Koska joihinkin tapahtumiin on innokkaita osallistujia enemmän kuin voimme ottaa mukaan, kannattaa ilmoittautumisten kanssa olla ajoissa liikenteessä, jos haluaa mukaan.