S/y Helvi

Flow-Flow admin info: Please choose stream layout on options page.

Ilmoittautuminen kaikille purjehduksille (ilta-/viikonloppu-/matkapurjehdukset)

Lippukunnan pienveneprojekti eteni vauhdilla ja helmikuussa 2017 Henrikin Tapulitytöt ry hankki koulutuskäyttöön purjeveneen. Koulutusaluksen hankinta on rahoitettu ahkeralla varainkeruulla ja seurakunnalta saadun tuen avulla. Veneelle löytyi paikka Heinänokan partiovenesatamasta, joten purjehduksille päästään lähtemään kätevästi läheltä. Henrikin Tapulitytöt ja Kupittaan Henrikinpojat käyttävät alusta yhdessä.

Veneen tyyppi on Finn Express 83 eli tuttavallisemmin FE83. Vene on valmistettu Pohjanmaalla 80-luvulla ja sen suunnittelija on pietarsaarelainen Eivind Still, joka on yksi Suomen tunnetuimpia venesuunnittelijoita. FE83 oon sopivan pieni ja suuri yhtäaikaa. Veneen syväys on melko matala, joten sillä pääsee turvallisesti luonnonsatamiin. Istumalaatikko on veneen kokoon nähden todella tilava, mikä on erinomainen ominaisuus, sillä vietetäänhän partiopurjehduksilla aika pääasiassa tositoimissa eli purjehtien. Lippukunnan vene on rekisteröity kahdeksalle hengelle ja veneessä on nukkumatilat viidelle.

Veneen liikkeitä voit seurata twitteristä @sy_helvi, Hetan instagramista @henrikintapulitytot tai facebookissa.

Koulutusalus tulee olemaan ahkerassa käytössä. Alta löydät purjehduskalenterin, josta löydät myös tapahtuman kipparin. Kippareiden yhteystiedot löydät yhteystiedoista. Jos tapahtumalle ei ole merkitty kalenteriin kipparia tai kaipaat muuten apua, voit olla aina yhteydessä veneen päällikköön.

Lisätietoa purjehduksille ilmoittautumisesta ja osallistumisesta.