Sudenpennut (7-9v)

Sudenpennut eli sudarit ovat 7-10 vuotiaita ja samalla lippukuntamme nuorimpia jäseniä. Sudenpenturyhmiä kutsutaan laumoiksi. Yhdessä laumassa on max 15 sudenpentua ja kaksi-kolme akelaa, eli johtajaa. Jokaisessa laumassa vähintään yksi akeloista on aikuinen, kokenut johtaja.

Sudenpennuissa opitaan leikkien ja tarinoiden kautta asioita, joita ei tietokonepelejä ahmimalla omaksuta. Laumailloissa mm. ulkoilemme, leivomme, retkeilemme ja suoritamme lasten kanssa yhdessä valittuja jälkiä ( jälki = aktiviteetti, joka on osa isompaa ohjelmakokonaisuutta).

Sudenpentujen vuosi pitää myös sisällään yöretkiä keväällä ja syksyllä, kesäleirille osallistumista, sekä useita päivä/iltaretkiä. Lippukunnan yhteiset toiminnat ovat tietysti myös sudenpennuille. Meripartiotoiminta näykyy sudenpennuissa teema-iltoina/retkinä, meri-aiheisina jälki-suorituksina ja iltapurjehduksina Henrikalla.

Sudenpennut kokoontuvat Henrikin kirkolla torstaisin kello 18-19.15. Sisään alakerran partio-ovesta.

Laumoja lippukunnassamme on kolme:

 

Pusukalat ( s.2009 )  Jonna Dinardi ja Johanna Reponen RYHMÄ TÄYNNÄ!

Koiranpennut ( s. 2010 )  Minttu Viksten, Noora Koivula, Kirsi Pekuri RYHMÄ TÄYNNÄ!

Uusi lauma ( s.2011 )  Sarita Murtojärvi ,Anni Mantere, Inna Kulla PAIKKAA JÄLJELLÄ ( tilanne 29.8. )

 

Laumoihin voit ilmoittautua   : sanna.hyme (@) gmail.com. 

30.8. torstaina klo 18 voit tulla ilmoittautumaan uuteen harrastukseen paikan päälle Henrikin kirkolle. Jo ennakkoon ilmoittautuneiden ei tarvitse tulla paikalle.

 

Ajankohtaista ( yhteiset tapahtumat ) :

Syksyn ensimmäinen partioilta 0n 6.9. 2018.  TERVETULOA. Paikanpäällä on mahdollista keskustella uudesta harrastuksesta myös vastuuakelan kanssa.

 

4.10. vanhempainilta uusien Tapulityttöjen huoltajille. Kirkon yläkerrassa. Tapulikilta tarjoaa kahvit!

 

 

Partioasu

 

Sudenpentu saa lippukunnaltamme muutaman kerran jälkeen ihan oman Sudenpennun jäljet kirjan

 

IMG_3579