Sudenpennut (7-9v)

Sudenpennut eli sudarit ovat 7-10 vuotiaita ja samalla lippukuntamme nuorimpia jäseniä. Sudenpenturyhmiä kutsutaan laumoiksi. Yhdessä laumassa on max 15 sudenpentua ja kaksi-kolme akelaa, eli johtajaa. Jokaisessa laumassa vähintään yksi akeloista on aikuinen, kokenut johtaja.

Sudenpennuissa opitaan leikkien ja tarinoiden kautta asioita, joita ei tietokonepelejä ahmimalla omaksuta. Laumailloissa mm. ulkoilemme, leivomme, retkeilemme ja suoritamme lasten kanssa yhdessä valittuja jälkiä ( jälki = aktiviteetti, joka on osa isompaa ohjelmakokonaisuutta).

Sudenpentujen vuosi pitää myös sisällään yöretkiä keväällä ja syksyllä, kesäleirille osallistumista, sekä useita päivä/iltaretkiä. Lippukunnan yhteiset toiminnat ovat tietysti myös sudenpennuille. Meripartiotoiminta näykyy sudenpennuissa teema-iltoina/retkinä, meri-aiheisina jälki-suorituksina ja iltapurjehduksina Henrikalla.

Sudenpennut kokoontuvat Henrikin kirkolla torstaisin kello 18-19.15. Sisään alakerran partio-ovesta.

Laumoja lippukunnassamme on kolme:

 

Pusukalat ( s.2009 )  Jonna Dinardi ja Johanna Reponen MUUTAMA PAIKKA VAPAANA!

Koiranpennut ( s. 2010 )  Minttu Viksten ja Noora Koivula RYHMÄ TÄYNNÄ!

Uusi lauma ( s.2011 )  Sarita Murtojärvi ja Anni Mantere, ILMOITTAUDU NYT, 4 PAIKKAA JÄLJELLÄ ( tilanne 13.8. )

 

Laumoihin voit ilmoittautua   : sanna.hyme (@) gmail.com. 

V.2011 syntyneiden tyttöjen uuteen syksyllä 2018 perustettavaan laumaan, otetaan ilmoittautumisia .  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ole nopea, paikkoja ei tänäkään vuonna valitettavasti riitä kaikille. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia elokuussa.

 

Ajankohtaista ( yhteiset tapahtumat ) :

Syksyn ensimmäinen partioilta 0n 6.9. 2018.  TERVETULOA.

Mikäli et ole ilmoittautunut uuteen laumaan, voit tulla 30.8. 2018 klo 18 Henrikin kirkolla partion ilmoittautumistilaisuuteen. Loput jäljellä mahdollisesti olevat paikat ovat jaossa tapahtumassa. Suosittelemme kuitekin ilmoittautumaan jo ennakkoon Hymelle!

 

 

Partioasu

 

Sudenpentu saa lippukunnaltamme muutaman kerran jälkeen ihan oman Sudenpennun jäljet kirjan

 

IMG_3579