Adventtikalenterikampanja alkaa!

Partiolaisten adventtikalenterien myynti alkaa tuttuun tapaan 15.10. Kalenterimyynnillä mahdollistetaan lippukunnan toimintaa muun muassa jakaen toimintarahaa ryhmille, alentamalla retkimaksuja ja huolehtien lippukunnan koulutusaluksen Helvin turvallisuudesta.
 
 
Kalenterimyynnissä on tärkeää huomioida turvallinen myyntikokemus niin myyjille kuin ostajille – sisätiloissa myydessä on hyvä käyttää maskia, myydessä liikutaan vähintään pareittain ja lopetetaan myynti pimeän tullen. Adventtikalenterimyyjän tunnistaa partiohuivista, joten muistathan laittaa sen kaulaan lähtiessäsi myymään!
 
 
Adventtikalenterin hinta on meille jo tuttu tasaraha 10 euroa, kalenterituotot menevät kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Huomioittehan myös kodeissa, että jokainen hukkunut kalenteri on pois lippukunnalle tulevista tuotoista. Ilmoitattehan silti mikäli jokin vahinko sattuu, jotta vältymme joulukuussa kalenterien turhalta metsästämiseltä.
 
 
Sudenpennuille jaetaan lähtökohtaisesti 10 kalenteria ja seikkailijoille sekä tarpojille 5 kalenteria. Ahkerat myyjät saavat kalentereita halutessaan lisää kun edelliset on myyty!
 
 
Kalenterit tulee tilittää 9.12 mennessä lippukunnan tilille: FI39 4108 0010 3679 13.
Maksun viestikenttään: kalentereiden määrä + myyjän nimi (esim. 10 + Minna Mallikas)
 
 
Voit myös vinkata esimerkiksi kauempana oleville tutuille, että kalenterin voi ostaa myös netistä tukien juuri meidän lippukuntaa: https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/henrikin-tapulitytot-ry
 
 
Kertauksena vielä tärkeitä päivämääriä:
15.10. Myynti alkaa (Huom! Vaikka saatat saada kalenterit jo tätä ennen, ei myyntiä saisi vielä aloittaa!)
5.12. Myynti päättyy
9.12. Kalenterit, joita ei ole saanut myytyä, tulee olla palautettuna (varmista palauttessa, että johtajasi kirjaa ylös ketä palautti ja kuinka monta – älä vain anna kasaa kalentereita ohimennen ja poistu paikalta!)
9.12. Myytyjen kalenterien tuotto tulee tilittää lippukunnan tilille
 
 
Mikäli kalenterimyyntiin liittyen tulee kysyttävää, voit olla yhteydessä omiin johtajiisi tai lippukunnan kalenterikettuun Emiliaan: emilia.vienonen(at)partio.fi