Amazing Henricus -retki kutsuu seikkailuun!

HeTan ja KHP:n perinteinen Hetapää -syysretki järjestetään tänä vuonna Amazing Race -fiiliksissä päiväretkenä Turussa lauantaina 13.11.2021. 
Retki alkaa 9.00 ja päättyy 17.30 Henrikinkirkolla. Samoajille, vaeltajille ja aikuisille tapahtuma on yön yli ja päättyy sunnuntaina 14.11. siten että Turussa ollaan noin klo 13. 
Mukaan ovat tervetulleita kaikki lippukuntien jäsenet seikkailijoista ylöspäin. Myös johtajat pääsevät osallistumaan ohjelmaan ja takaamme sen olevan häikäisevää!
Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen tapahtumaan 3.11. mennessä Kuksassa (kuksaan.fi/45124)
Osallistumismaksu:
Retken osallistumismaksu on seikkailijoille sekä tarpojille 10 € ja johtajille (joille tapahtuma on kaksipäiväinen) osallistumismaksu on 20€. Osallistumismaksun lisäksi osallistujalla tulee olla Föli-lippu Turun paikallisliikenteeseen lauantaille. Lippuna voi hyödyntää omaa arvo-/kausikorttia tai vaihtoehtoisesti ostaa päivälipun.
Osallistumismaksut tulee suorittaa ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä Holviin.
Retkimaksuun on mahdollista saada vapautuksen taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Vapautusta voi hakea omalta lippukunnanjohtajalta. Noudatamme tapahtumassa lippukunnan normaaleja osallistumis- ja peruutusehtoja, jotka löydät täältä.
Lisätietoa tapahtumasta tulee ilmoittautuneille lähempänä retkeä. Nähdään retkellä!
Lippukunnanjohtajat