Anarjohkan jälki-ilmoittautuminen avattu!

Anarjohka-kesäleirin jälki-ilmoittautuminen on avattu! Jos ilmoittautuminen pääsi unohtumaan, niin nopeimmat ehtivät vielä mukaan.

Lapin yöt, porot ja vaeltaminen koskemattomassa luonnossa odottavat. Tämä seikkailu on jotain, mitä täällä etelässä ei voi kokea!

Ilmoittautuminen osoitteessa:
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=13448

—-
MIKÄ ANARJOHKA?
Kesällä 2017 HeTa-tytöt lähtevät yhdessä Koroisten Ritarien ja Kyrön Kiurujen ja Kokkojen kanssa kohti pohjoista. Luvassa on kymmenpäiväinen leiri Suomen kauneimmalla alueella, nimittäin Inarinjoen läheisyydessä Karigasniemellä. Matkaan lähtevät seikkailijat (syntymävuosi 2006) ja heistä vanhemmat.

Tarkoituksena on pystyttää leiri Hukkavaaran alueelle (Koroisten Ritarien tuki Ry:n omistama), jonka ympärillä tehdään eri pituisia vaelluksia tunturien kauniissa lumossa. Itse leirissä on myös ohjelmaa, ja tarkoituksena on tutustua paikalliseen elämäntyyliin ja tapaan harrastaa partiota. Poroja tulemme varmasti näkemään!

Leiri järjestetään 24.7-3.8.2017. Matkaan lähdemme taittamaan linja-autolla ja matkaa kertyy noin 1300 kilometriä yhteen suuntaan. Matka-ajat on huomioitu myös leirin kestossa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen leirille on käynnissä! Ilmoittaudu mukaan osoitteessa:
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=13448
Viimeinen jälki-ilmoittautumispäivä on 31.3!

Leirimaksu on 240€ ja se maksetaan kahdessa erässä: ensimmäisen laskun viimeinen maksupäivä 31.3. ja toisen 31.5. Sisarusalennus: ensimmäinen sisarus maksaa täyden hinnan, muut maksavat alennetun leirimaksun 170€. Tukea osallistumismaksuun voi saada Tapulikillalta, ohjeet tuen hakemiselle myöhemmin. Mikäli tarvitsette avustusta leirimaksun maksamiseen, ottakaa rohkeasti yhteyttä lippukuntaan! Emme halua kenenkään jäävän leirin ulkopuolelle taloudellisista syistä.

MITÄ MUKAAN?

Ehdottomasti tärkeimmät varusteet mukavan vaelluksen saamiseksi ovat hyvä rinkka ja mukavat kengät. Rinkan tulisi olla sellainen, jota jaksaa itse kantaa, ja jonka säädöt ovat itselle parhaat. Rinkka on kooltaan mieluusti naisella max. 65l ja miehellä 75l. Kengät voivat Lapissa vaeltaessa olla hyvin saappaat, tai vedenpitävät vaelluskengät. Hyvien vaelluskenkien löytäminen voi olla vaikeaa ja tyyristä, joten saappaat ovat vallan hyvät! Myös lämmin makuupussi ja makuualusta takaavat mukavan vaelluksen. Yöt voivat olla kylmiä heinäkuussakin ja kolmen vuodenajan makuupussi on ehdoton, tai jopa talvimakuupussi, mikäli on vilukissan vikaa. Makuualustan olisi hyvä olla paksu, ilmatäytteisessä patjassa on riski hajoamisesta, mutta muuten sekin käy. Varusteita koitetaan myös hankkia lainaksi Retkipajalta ja lainattavaksi myös lpk:lta.

Mikäli nurkissasi pyörii ylimääräinen rinkka tai vaellusteltta, lainaisimme niitä mielellämme leirille!

Nähdään ensi kesänä Lapissa,
Leirinjohtajat

Johanna Reponen
Henrikin Tapulitytöt
johannareponen@hotmail.com
p. 040 8334033

Miikka Lammela
Koroisten Ritarit
miikka.lammela(@)gmail.com