HeTa-purjehdus 20.-22.5.

Hetatytöt lähtee merelle! 20.-22.5. järjestetään HeTa-purjehdus Kupittaan Henrikinpoikien aluksella s/y Henrikalla. Purjehdukselle ovat tervetulleita tarpojat ja sitä vanhemmat partiolaiset. Purjehdukselle tulee lisäksi johtajistoa Kupittaan Henrikinpojista. Kipparina toimii Jukka Koskelainen.

Lähtö tapahtuu Heinänokan vierasvenesatamasta perjantaina klo 18:00. Paluu sunnuntaina samaan paikkaan noin klo 15. Sunnuntaina klo 15 alkaa myös HeTan ja KHP:n pikkuveneprojektin infotilaisuus. Heinänokkaan pääsee parhaiten paikallisbussilla tai kimppakyydeillä. Purjehduksen hinta on 30€.

Ilmoittautuminen: HeTa-purjehdukselle ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteeseen sofia.meri.engblom@outlook.com Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä osallistujan mahdolliset allergiat sekä muut asiat, joista johtajiston olisi hyvä tietää. Ilmoitathan ruoka-allergiat tarkasti (esim. saako ruoka sisältää pähkinän jäämiä vai ei).

Purjehdukselle on paikkoja 13. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 12.5. klo 19:00, ilmoittautumiset otetaan vastaan nopeusjärjestyksessä.

Ilmoittautuneille lähetetään tiedot maksusta ja varustelista ilmoittautumisen jälkeen.

HeTa-purjehduksen lisäksi Henrikin Tapulitytöille on varattu paikkoja ainakin seuraaville purjehduksille. Paikkoja voi tulla ennen purjehduksia lisää.

Tarpojien matkapurjehdus 6.-16.6.: 2 paikkaa HeTan samoajille/vaeltajille (tähän osallistujien kannattaa liittyä KHP:n jäseniksi, niin purjehdusmaksu on 15 e / vrk).

Heinäkuun saaristomatkis (8.-15.8.): HeTalle 4 paikkaa tarpojista ylöspäin.

Matkapurjehduksille osallistumisen edellytyksenä on ehdottomasti osallistuminen HeTa-purjehdukselle tai jollekin muulle yön yli kestävälle purjehdukselle.

Ilmoittautuminen matkapurjehduksille hoidetaan HeTan lippukunnanjohtajan kautta, joten jos kiinnostusta löytyy niin ota yhteyttä Sofia Engblomiin.