IKAIKA-leirin leirikirje

Henrikin Tapulityttöjen IKAIKA-kesäleiri pidetään 24.-31.7. Rymättylän Ajolanrannassa. Leirille osallistuvat seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Sudenpennut ja leiriläisten perheet ovat tervetulleita vierailupäivään lauantaina 27.7. klo 11-16. Leirille voi ilmoittautua myös partiolaisen kaveri, vaikkei hän olisikaan vielä partiossa. Leirillä hän on täysin samassa asemassa kuin lippukunnan jäsenet. Jos jotakuta aikuista kiinnostaa tulla leirille apukäsiksi koko leiriksi tai osaksi aikaa leiriä, ota yhteyttä leirin johtajiin.
Leirillä nukutaan teltoissa, opitaan uusia taitoja maalla ja merellä sekä pidetään hauskaa koko lippukunnan voimin! Lippukunnan omia kesäleirejä ei ole suurleirien vuoksi joka vuosi, joten nyt kannattaa ehdottomasti pakata rinkka ja lähteä seikkailuun partioystävien kanssa!
Kesäleirille kuljetaan yhteiskuljetuksella, joka lähtee Henrikinkirkolta 24.7. klo 13 ja paluu samaan paikkaan 31.7. klo 15.

Ilmoittautuminen

Leirille ilmoittaudutaan Kuksasta 31.5. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova, ja jo maksetun leirimaksun saa takaisin vain lääkärintodistusta vastaan. Ilmoittautuminen tulee täyttää huolellisesti ja allergiat sekä muu, mitä johtajien on hyvä tietää, tulee kirjoittaa auki selkeästi.
Linkki Kuksaan: http://kuksaan.fi/27376

Leirimaksu

Leirin hinta on 95 euroa, ja se maksetaan 30.6. mennessä lippukunnan tilille. Viestikenttään laitetaan osallistujan nimi / IKAIKA Tilinumero on FI39 4108 0010 3679 13.
Leirimaksuun voi saada vapautuksen tai alennusta taloudellisista, sosiaalisista ja terveydellisistä syistä. Vapautusta tai alennusta haetaan vapaamuotoisella sähköpostilla Tapulikillan puheenjohtajalta Minttu Viksteniltä 15.6. mennessä, sähköpostiosoite on minttuviksten@gmail.com. Jos leirimaksun pystyy maksamaan mutta haluaa maksaa useammassa osassa tai tarvitsee pidemmän maksuajan, ota yhteyttä Sofiaan sofia.engblom@partio.fi.

Vierailupäivä lippukunnan sudenpennuille perheineen ja leiriläisten perheille

Leirillä vietetään vierailupäivää lauantaina 27.7. klo 11-16. Vierailupäivään tilataan bussikuljetus, joka lähtee Henrikinkirkolta klo 10:00. Bussilla palataan samaan paikkaan klo 17:00. Vierailupäivään ja bussikuljetukseen ilmoittaudutaan maksamalla 10 euron hinta per osallistuja Holvissa. Vierailupäivästä lähetetään vielä tarkempi info ja ilmoittautumislinkki kesäkuussa. Ilmoittautuminen vierailupäivään alkaa 1.7. ja on auki 14.7. asti.
Bussikuljetukseen mahtuu ensimmäiset 50 ilmoittautunutta. Bussin tullessa täyteen voimme myydä “irtolippuja” ilman kuljetusta, mutta luonnon ystävinä toivomme lähtökohtaisesti kaikkien vierailijoiden osallistuvan yhteiskuljetukseen.
Vierailupäivän ja bussikuljetuksen maksuun voi sudenpentu, sudenpennun perhe tai leiriläisen perhe saada vapautuksen laittamalla lyhyen sähköpostin Sofialle, tämä toimii silloin myös ilmoittautumisena sofia.engblom@partio.fi

Leirille mukaan

Leirielämä sujuu, kun on oikeat tavarat mukana ja löydyksissä! Kaikki tavarat kannattaa siis nimikoida. Leirillä ollaan koko ajan ulkona ja Suomen kesässä kannattaa varautua kaikkeen. Leiriläisen tulee itse osallistua pakkaamiseen, jotta hän tietää, mitä on mukana ja missä se sijaitsee. Tavarat pakataan rinkkaan, jota leiriläinen pystyy itse hyvin kantamaan.
Pakkauslista:

Rinkka (johon tavarat pakataan)
Päiväreppu leiripäivän aikana tarvittaville tavaroille
Makuupussi
Makuualusta
Lenkkarit
Kumisaappaat
Ulkohousut ja ulkotakki
Sadevaatteet
Pipo, hanskat, kaulahuivi, villasukat (yöllä voi olla viileää)
Uimapuku
Pyyhe
Sukkia ja alusvaatteita seitsemäksi päiväksi
Vaihtopaitoja ja -housuja, shortsit
Partiopaita
Partiohuivi
Puukko
Ruokailuvälineet kangaspussissa (haarukka, lusikka, veitsi, syvä lautanen, muki, kuivauspyyhe)
Tasku- tai otsalamppu ja paristot
Paukkuliivit tai veneilyliivit jos on (veneellä on lainattavaksi, eli ei tarvitse ostaa)
Kompassi jos omistaa valmiiksi, ei tarvitse ostaa
Muistiinpanovälineet (kyniä ja vihko)
Istuinalusta
Juomapullo
Tulitikut
Kännykän vara-akku (jos haluaa, leirillä ei ole taattua latausmahdollisuutta)
Henkilökohtaiset hygieniavälineet (hammasharja ja -tahna, saippua, deodorantti, kuukautishygieniatarvikkeet, lääkkeet, aurinkorasva)
Iloista leirimieltä!

Leirillä on ensiaputarvikkeet. Tarvittaessa leiriin saa yhteyden johtajien puhelimien kautta. Lippukunnalla on paljon retkivarusteita, joita voidaan lainata niitä tarvitseville. Ota hyvissä ajoin yhteyttä, niin saadaan varmasti lainavarusteet kaikille niitä tarvitseville. Jos olet hankkimassa uusia varusteita niin siihenkin voi kysyä vinkkiä meiltä. Partiokortilla saa alennusta 10% Scandinavian Outdoor Storesta ja Partioaitasta. Partiokortin saa kirjautumalla Kuksaan ja menemällä henkilön omiin tietoihin.
Leiriin liittyviin kysymyksiin vastailevat leirinjohtajat Anna, Johanna ja Sofia.

Kesäleiriä innolla odottaen,

Anna, Johanna ja Sofia
Anna “Nimbu” Engblom

Sofia “Kosmi” Engblom

Johanna “Roli”  Seulu

sähköpostit: etunimi.sukunimi@partio.fi