Ilmoittaudu lippukunnan 60v. kesäretkelle!

Ilmoittautuminen OLYMPIA-kesäretkelle on nyt auki! 

Oletko sinä seuraava HeTa-mestari? Luvassa on mahtava viikonloppu, mukavaa yhdessäoloa ja  olympia ja suurmestari teemaisia kisoja. Tervetuloa viettämään Henrikin Tapulityttöjen 60v. juhlavuotta yhdessä muiden lippuntalaistesi kanssa rennoin kesäfiiliksin! 

Viikonlopun kestävälle retkelle voivat osallistua seikkailijat, tarpojat, vaeltajat ja aikuiset partiolaiset. 

Kesäretki järjestetään 11.-13.6.21 Heinänokassa, jossa yöpyminen tapahtuu teltoissa. Kesäkuussa voi olla yllättävän kylmä, joten pakkaathan riittävästi lämmintä vaatetta mukaan.

Retkelle lähdetään yhdessä bussilla perjantaina 11.6.21 klo 17.00 Henrikinkirkolta. Tulethan paikalle hyvissä ajoin, viimeistään klo 16.45. Palaamme kirkolle sunnuntaina 13.6 n. klo 14.

Ilmoittautuminen ja retkimaksu

Retkelle ilmoittaudutaan tästä linkistä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=42165 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.6.2021.

Retken osallistumismaksu on 20€. Maksuohje lähetetään ilmoittautuneille muutama päivä ennen retkeä sähköpostitse. Ilmoittautumisen voi perua viimeistään viikkoa ennen retken alkua veloituksetta. Sairas- tai muussa poikkeustapauksessa ilmoittautumisen voi peruuttaa myös myöhemmin. Olethan tällöin yhteydessä retkenjohtajiin mahdollisimman pian.

Retkimaksusta voi saada vapautuksen taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Retkimaksuvapautus haetaan vapaamuotoisesti ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtaja Johanna Seuluun, lpkj@henrikintapulitytot.fi 

Koronatilanne

Koronatilanne otetaan huomioon retken järjestämisessä. Retkellä huolehditaan hygieniasta. Retken voi perua maksutta, jos partiolaisella tai hänen perheenjäsenellään on koronaoireita tai altistuminen. Jos koronatilanne estää retken järjestämisen, ovat retkenjohtajat siitä yhteydessä ilmoittautuneisiin mahdollisimman pian.

Varustelista

Mukaan retkelle:

 • Vedenpitävät ja lämpimät ulkovarusteet (takki ja ulkohousut), saappaat ja hyvät ulkokengät.
 • Pipo, hanskat, villasukat, kaulahuivi
 • Riittävästi vaihtovaatteita ja lämpimiä vaihtovaatteita, yöpuku Saunakamppeet, pyyhe ja uima-asu
 • Makuualusta ja makuupussi
 • Partiohuivi kaulaan!
 • Puukko
 • Ruokailuvälineet (syvä lautanen, muki, haarukka, lusikka veitsi) Otsa- tai taskulamppu toimivilla paristoilla
 • Istuinalusta, juomapullo ja päiväreppu
 • Henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet ja tarvittaessa kuukautissuojia,
 • lääkkeet (ohjeistus johtajille)
 • Kohtuullisesti herkkuja
 • Muuta mitä tarvitset, esim. leirivihko ja kyniä, luettavaa, korvatulpat ja pelikortit.

Lippukunnalla on paljon retkivarusteita, joita voidaan lainata niitä tarvitseville. Ota hyvissä ajoin yhteyttä retkenjohtajiin, niin saadaan varmasti lainavarusteet kaikille niitä tarvitseville.

Kännykät ja muu elektroniikka ovat leiriläisen omalla vastuulla eikä niitä tule käyttää ohjelmien aikana eikä hiljaisuuden jälkeen. Voit ottaa mukaan kohtuudella omia herkkuja.

Jos tulee kysyttävää tai muuta retkeen liittyvää, ota rohkeasti yhteyttä retken johtajiin Zoraan ja Auroraan.