Ilmoittaudu Ohana-kevätretkelle!

Ilmoittautuminen auki kevätretkelle 24.2. saakka!

Ovatko erätaitosi ruosteessa ja kaipaatko itsesi ylittämistä? Ohana-heimo kutsuu sinut viettämään hauskaa ja jännittävää viikonloppua yhdessä muiden lippukuntalaisten kanssa! Tervetuloa Henrikin Tapulityttöjen jokavuotiselle kevätretkelle, joka järjestetään Tippsundin leirikeskuksessa, Taivassalossa 1.-3.3. Mukaan retkelle lähtevät muut ikäkaudet paitsi sudenpennut.
Aikataulu ja retkelle lähtö:
Leirikeskukselle ja sieltä takaisin järjestetään yhteiskuljetus. Yhteiskuljetus lähtee perjantaina 1.3 Henrikinkirkolta klo 18.00, mutta paikalla tulee olla viimeistään 17.45. Paluu takaisin kirkolle tapahtuu sunnuntaina 3.3 n. klo 14.
Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=25456
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.2. Ilmoittautumisen voi perua viimeistään viikkoa ennen retken alkua veloituksetta. Sairas- tai muussa poikkeustapauksessa ilmoittautumisen voi peruuttaa myös myöhemmin. Olethan tällöin yhteydessä retken johtajaan mahdollisimman pian. Kun ilmoitat erikoisruokavalioita, ole mahdollisimman selkeä ja tarkka muonittajien hommien helpottamiseksi.
Maksu:
Retken hinta on 30€ ja se maksetaan Henrikin Tapulityttöjen pankkitilille: FI39 4108 0010 3679 13 Saajaksi tulee Henrikin Tapulitytöt. Viestikenttään tulee osallistujan nimi/kevätretki. Viimeinen maksupäivä on tiistai 24.2
Kenenkään ei tarvitse jättää retkeä väliin siksi, että ei ole mahdollisuutta maksaa retkimaksua! Retkimaksuun voi saada vapautuksen taloudellisin, sosiaalisin tai terveydellisin perustein. Retkimaksuvapautusta haetaan vapaamuotoisesti ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtajaan (lpkj@henrikintapulitytot.fi).
Lippukunnilla on olemassa lainavarusteita. Jos tarvitset lainaksi jotakin retkivarustetta, kysy sellaista hyvissä ajoin retken johtajilta tai muulta tutulta johtajalta.
Varusteet:
Retkellä ollaan paljon ulkona, joten hyvät ulkovarusteet ovat välttämättömiä. Pakkaa mukaasi varusteet, joissa pystyt viettämään paljon aikaa ulkona säällä kuin säällä. Pakkaa tavarasi huolellisesti rinkkaan sisälle.

Varustelista:
pussilakana, tyynyliina ja lakana
kumisaappaat ja lenkkarit
vedenpitävä kuorikerros (takki ja housut)
hanskat + vaihtohanskat, pipo
riittävät ja lämpimät vaihtovaatteet (kaksi vaatekertaa)
saunomis-, peseytymis- ja uimatarvikkeet
henkilökohtaiset hygieniavälineet
puukko
ruokailuvälineet: lusikka, haarukka, veitsi, syvä lautanen ja muki
otsa – tai taskulamppu
muistiinpanovälineet
juomapullo ja päiväreppu
partiohuivi ja iloista partiomieltä

Kännykät ja muu elektroniikka ovat leiriläisen omalla vastuulla eikä niitä tule käyttää ohjelmien aikana eikä hiljaisuuden jälkeen. Voit ottaa mukaan kohtuudella omia herkkuja.

Jos tulee kysyttävää tai muuta retkeen liittyvää, ota rohkeasti yhteyttä retken johtajaan Matildaan.