Käkkärämänty – sudenpentujen yöretki

HeTan ja Kupittaan Henrikinpoikien yhteinen sudenpenturetki järjestetään 4.-5.11. Taivassalon Tippsundissa. Retkelle mennään yhteiskuljetuksella, bussi lähtee Henrikinkirkolta lauantaina klo 9:00, ja paluu on samaan paikkaan sunnuntaina noin klo 13:30.

Retkellä nukutaan sisätiloissa mökeissä. Muuten retkellä vietetään suurin osa ajasta ulkona, ja ulkona ollaan säästä riippumatta. Jotta retkikokemus on sudenpennulle onnistunut, ovat lämpimät ja vedenpitävät ulkovaatteet avainasemassa!

Retkelle ilmoittaudutaan jäsenrekisteri Kuksan kautta.
Tässä linkki ilmoittautumiseen: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=17115

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 23.10. Siihen saakka osallistumisen voi myös perua maksutta. Retken hinta on 25 euroa. Retkimaksu maksetaan Henrikin Tapulityttöjen tilille 23.10. mennessä. Viestikenttään laitetaan osallistujan nimi / Käkkärämänty. Tilinumero on FI54 3636 3010 7411 30

Retkimaksuun voi saada vapautuksen taloudellisista, sosiaalisista ja terveydellisistä syistä. Retkimaksuvapautus haetaan ottamalla yhteys oman lippukunnan lippukunnanjohtajaan taikka lähijohtajaan.

Mukaan retkelle:
-Vedenpitävät ja lämpimät ulkovarusteet, myös hyvät kengät!
-Pipo, hanskat, villasukat, kaulahuivi
-Makuupussi, aluslakana ja tyynyliina
-Riittävästi lämpimiä vaihtovaatteita
-Yöpuku
-Saunakamppeet
-Partiohuivi
-Puukko
-Otsa- tai taskulamppu toimivilla paristoilla
-Muoviset ruokailuvälineet (lautanen, haarukka, lusikka, veitsi ja muki)
-Istuinalusta ja juomapullo
-Henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet, lääkkeet (tarvittaessa mukaan ohjeistus)

Muista nimikoida kaikki varusteet! Retkelle lähtee hurjan suuri joukko samankokoisia partiolaisia, eli varusteet menevät uskomattoman
helposti sekaisin!

Lippukunnalla on paljon retkivarusteita, joita voidaan lainata niitä tarvitseville. Laita hyvissä ajoin viestiä vastuuakelalle, niin saadaan varmasti lainavarusteet kaikille niitä tarvitseville.

Mukaan ei pakata karkkia tai muita herkkuja eikä kännykkää. Johtajien kännyköillä saa tarvittaessa yhteyden kotiin tai partiolaiseen. Pakatessa kannattaa muistaa, että jokainen kantaa tavaransa itse.

Jos jokin jäi askarruttamaan, ota yhteys oman lippukuntasi vastuuakelaan,

Sanna Santala 

sanna.hyme(@)gmail.com

 

Otto Tarkka

sudenpennut(@)kupittaanhenrikinpojat.fi