Keksi- ja kalenterimyynti alkaa!

Kekseistä:

Henrikin Tapulitytöt myyvät tänäkin vuonna Kakkutukun herkullisia keksejä, toffeita ja muita herkkuja.  Keksimyynti on HeTalle tärkeä osa varainhankintaa. Niiden rahojen ansiosta voimme tehdä enemmän mukavia retkiä.

Herkkujen myyntihinta on 7€/rasia!

Kololta jokainen partiolainen saa kotiin Kakkutukun myyntikuvaston, jonka voi esimerkiksi viedä vanhempien työpaikan kahvihuoneeseen muutamaksi päiväksi työkavereiden täytettäväksi. Lisää tilaustaulukoita löytyy kololta jos tarvitsette useamman sellaisen. Tuotetiedot löytyy myös osoitteesta http://www.kakkutukku.fi/Tuotteet

Aikaa keksitilausten ilmoittamiselle on torstaihin 17.11. asti.

Tilaukset tehdään joko tuomalla keksikuvaston alaosa täytettynä kololle 16.11. mennessä tai täyttämällä Google Docsiin tilauslomake kekseistä 17.11. mennessä. Tilauslomake löytyy täältä: https://goo.gl/forms/O5vPNYkzsdW4mMtF3

Tilausajan päätyttyä tilaamme rasiat Kakkutukulta ja jaamme ne ryhmille mahdollisimman nopeasti, jotta rasioita ehtii esimerkiksi joulumuistamisiin! Keksien tilitys suoritetaan lippukunnan tilille kun keksit ovat saapuneet. Tilityksen yksityiskohdista tulee lisätietoa myöhemmin!

Ongelmatilanteissa kysymyksiin vastaa: Alisa Kieleväinen alisaki198(at)gmail.com

Kalentereista:

Lippukuntamme hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita ja joulukortteja 15.10-3.12.

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myyty vuodesta 1947 lähtien. Tänä vuonna adventtikalenteri täyttää siis huikeat 70 vuotta! Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 7 €, josta lippukuntamme saa 2,90 €, partiopiiri 2,23 € ja keskusjärjestö 1,87 €.

Sudenpennut saavat lähtökohtaisesti myyntiin 10 kalenteria ja 1 korttipaketin.Vartioikäiset saavat aluksi 5 kalenteria ja 1 korttipaketin.

Ahkerat myyjät saavat kalentereita ja kortteja halutessaan lisää kun edelliset on myyty.

Kalenterit ja kortit tulee tilittää 3.12 mennessä lippukunnan tilille: FI54 3636 3010 7411 30  Maksun viestikenttään: partiolaisen nimi/kalentereita x määrä ja kortteja x määrä

Mikäli kalentereita ja kortteja jää myymättä, ne tulee palauttaa kololle viimeistään 3.12. Jos kalentereita ei palauta, niistä pitää maksaa.

Kalenterimyyntiin liittyviin kysmyksiin vastaavat:

Kampanjapäälliköt: Noora Koskinen     Matilda Taimi
noora.koski21(at)gmail.com    matilda.taimi(at)suomi24.fi