Keksimyynti alkaa!

Henrikin Tapulitytöt myyvät tänäkin vuonna Kakkutukun herkullisia keksejä ja toffeita!

Keksimyynti on HeTalle tärkeä osa varainhankintaa. Tänä vuonna suurin osa keksimyynnin tuotoista menee HeTan ja Kupittaan Henrikinpoikien yhteiseen pienveneprojektiin.

Herkkujen myyntihinta on 7€/rasia. Toivoisimme jokaisen ottavan myyntiin vähintään 5 herkkurasiaa, mutta pakkoa tälle ei ole. Infokirjeen lisäksi kaikki saavat viikolla 43 kotiin Kakkutukun myyntikuvaston, jonka voi esimerkiksi viedä vanhempien työpaikan kahvihuoneeseen muutamaksi päiväksi työkavereiden täytettäväksi Mikäli tarvitsette useamman tilaustaulukon, voi sellaisen tulostaa TÄSTÄ

Aikaa keksitilausten ilmoittamiselle on torstaihin 17.11 asti. Tilaukset ilmoitetaan omalle johtajalle joko sähköisesti tai tuomalla myyntitaulukon alalaidassa oleva yhteenvetolipuke viikkokokoukseen. Tilausajan päätyttyä tilaamme rasiat Kakkutukulta ja jaamme ne ryhmille mahdollisimman nopeasti, jotta rasioita ehtii esimerkiksi joulumuistamisiin!

 

Ongelmatilanteissa kysymyksiin vastaa Pauliina Seulu (0456729299, 7-19.11 mieluummin sähköpostilla pauliina.seulu@gmail.com)

 

MUISTA VIIMEINEN ILMOITUSPÄIVÄ 17.11

Ilmoitathan joko sähköpostitse tutulle johtajalle/tuothan täytetyn ilmoituslomakkeen kokoukseen!

hetakeksi