Kevätretki Dawanan retkikirje

 

DAWANA-retkikirje

Tarvitsetko harjoitusta leireilystä ennen Tammileiriä tai Roihua, vai etkö pääse kesällä ollenkaan leireilemään? – Tule mukaan seikkailuun! 

Henrikin Tapulityttöjen kevätretkellä 1.-3.4 seikkailijat, tarpojat ja samoajat pääsevät tutustumaan Dawanan taikamaahan. Retken aikana Sopulit ja Kolibrit testaavat taitojaan seikkailijapelissä ja tarpojat kohtaavat haasteita suorittaessaan selviytymistarppoa. Samoajille ohjelmassa on jotain aivan uutta ja jännittävää! 

Retkelle järjestetään yhteiskuljetus ja siellä yövytään mökeissä. Linja-auto retkelle lähtee perjantaina 1.4 kello 18.00 Henrikin kirkolta, tule paikalle kuitenkin jo viimeistään 17.45. Sunnuntaina 3.4 palaamme kirkolle noin kello 14.00.

Kuinka pääsen mukaan?

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta linkistä https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=9954. Laitathan lisätietoja-osioon tiedot käytössä olevasta lääkityksestä, sairaudesta tai muusta, joka johtajien olisi hyvä tietää.

Retkimaksu 30 € maksetaan suoraan Henrikin Tapulityttöjen tilille FI54 3636 3010 7411 30 viimeistään 26.3. Laita viestikenttään osallistujan koko nimi.

Retkellä̈ kuvattua video- ja valokuvamateriaalia voidaan käyttää̈ partion omissa sähköisissä ja printtijulkaisuissa. Halutessasi voit kieltää̈ tämän ottamalla yhteyttä̈ retken johtajaan.

Ilmoittautumisen voi perua viimeistään viikkoa ennen retken alkua (25.3) veloituksetta. Sairas- tai muussa poikkeustapauksessa ilmoittautumisen voi peruuttaa myös myöhemmin. Olethan tällöin yhteydessä̈ retken johtajaan mahdollisimman pian.

Eli kertauksena, mistä on kyse?

MITÄ: Henrikin Tapulityttöjen lippukuntaretki

MILLOIN: 1.-3.4

MISSÄ: Taivassalon Tippsund

MITÄ MAKSAA: 30€ 

MIKSI: Parhaat kokemukset partiossa saadaan retkiltä ja leireiltä! 

Kysyttävää?

Retkenjohtaja Anna Engblom

Puh. 0400 895 431

anna.engblom3@gmail.com

Varustelista DAWANA-retkelle

Pakkaa tavarat rinkkaan, reppuun tai kassiin, jota jaksat itse kantaa lyhyen matkan (linja-auto ei pääse aivan mökin ovelle asti). Retkelle osallistujan kannattaa itse pakata omat tavaransa, jotta ne löytyvät nopeasti, kun niitä tarvitaan. Tavaroihin on hyvä merkitä nimi, sillä esimerkiksi ruokailuvälineet sekoittuvat muuten helposti.

Ota mukaan:

-aluslakana, pussilakana, tyynyliina

-lämpimät, SÄÄNMUKAISET, ulkovaatteet

-hanskat, kaulahuivi, pipo, villasukat

-ulkoiluun sopivat kengät

-kumisaappaat

-vaihtovaatteita

-yöpuku

-saunomisvälineet

-henkilökohtaiset hygieniavälineet

-ruokailuvälineet ruokailuvälinepussissa (syvä ja matala lautanen, haarukka, lusikka ja veitsi, muki, astiapyyhe) 

-päiväreppu seikkailijapeliä ja selviytymistarppoa varten

-istuinalusta

-tasku- tai otsalamppu (tarkista patterit)

-puukko

-tulitikut

-partiohuivi

-Dawanan taikamaailmaan sopiva naamiaisasu

-iloista retkimieltä! 

Halutessasi voit ottaa mukaan myös:

-Vähän omia herkkuja (mahassa pitää olla tilaa myös oikealle ruualle) 

-Kännykän, mutta muista että se on omalla vastuullasi eikä sitä ehdi kovin paljon käyttää, koska retkellä on paljon yhteistä ohjelmaa. Hätätapauksissa yhteyden perheeseen saa johtajien puhelimilla.

Kysyttävää?

Retkenjohtaja Anna Engblom

Puh. 0400 895 431

anna.engblom3@gmail.com