Lähde mukaan seikkailuun – partio alkaa taas!

LÄHDE MUKAAN SEIKKAILUUN!

Henrikin Tapulityttöjen ryhmissä on vielä tilaa, joten nyt kannattaa tulla mukaan meidän mahtavaan porukkaan! Partio on leirejä, ystäviä, kansainvälisyyttä, purjehduksia, yhdessä tekemistä ja seikkailua. Olemme suurehko meripartiolippukunta, joka tekee paljon yhteistyötä veljeslippukuntamme, Kupittaan Henrikinpoikien kanssa.

Järjestämme yhdessä veljeslippukuntamme Kupittaan Henrikinpoikien kanssa 30.8. klo 18 Henrikinkirkon Ruususalissa vapaamuotoisen infotilaisuuden, johon voit tulla kuulemaan partiosta ja pääset tutustumaan lippukunnassa toimiviin vapaaehtoisiin johtajiin. Halutessasi voit myös liittyä partioon, tai voimme sopia tutustumiskerroista jonkun ryhmän kokouksiin.

Partioon voi liittyä minkä ikäisenä tahansa. Partiota harrastetaan ikäkausissa, joita ovat sudenpennut,seikkailijat, tarpojat, samoajat ja vaeltajat. Henrikin Tapulityttöihin voi liittyä myös aikuisena, eikä sinulla tarvitse olla mitään aiempaa partiokokemusta. Jos haluat ilmoittaa lapsesi mukaan partioon voit ottaa suoraan yhteyttä ikäkauden vastuuhenkilöön. Sudenpennuista (1.-3.lk) vastaa Hyme, seikkailijoista Heidi, tarpojista Iiris, samoajista Iida ja vaeltajista Sarita. Lippukunnassa on aikuisluotsi Johanna, jolta voit tiedustella, millaista on partion harrastaminen aikuisena. Löydät ikäkausivastaavien yhteystiedot täältä. Lippukunnanjohtajaan voi ottaa rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää partioasioista!

Syksyn toimintakalenteria voit tutkia täältä. Lisäksi paljon fiiliksiä lippukunnan arjesta voit löytää Instagramista, Twitteristä ja Facebookista. Tervetuloa mukaan!