Lippukunnan varainkeruusta, loppysyksyn tapahtumista ja jäsenlaskutuksesta

Lippukunnan jäsenille huoltajineen onkin tämän uutisen tiedot kolahtaneet sähköpostiin, mutta tärkeää tietoa ei voi jakaa liikaa!

1. Varainkeruu: kalenterit, kakkutukun tilaukset ja inventaariot
2. Loppuvuoden tapahtumia: adventtimyyjäiset, itsenäisyyspäiväkirkko, joulujuhla
3. Jäsenmaksulaskutus

1. Varainkeruu: kalenterit, kakkutukun tilaukset ja inventaariot

Miksi varainkeruuta tehdään?

Tässä muutama esimerkki, miksi varainkeruu on tärkeää lippukunnalle. Varainkeruusta saatuja rahoja käytetään lippukunnan kalustosta huolehtimiseen. Keräämme tällä kertaa varoja s/y Helvin uuden koneen kustannuksiin sekä ensi kesän Otava-leirille tehtäviä hankintoja varten. Lippukunta kustantaa osan johtajiston koulutuskustannuksista, jotta johtajat voivat kouluttaa itseään Suomen Partiolaisten ja Lounais-Suomen partiopiirin koulutuksissa. Lisäksi myöntämällä retkimaksuvapautuksia lippukunta mahdollistaa kaikille osallistumisen partiotapahtumiin.

Partiolaisten adventtikalenterit ja korttipaketit

Kalenterimyynti on täydessä vauhdissaan, mahtavaa! Tällä hetkellä kalentereita on jaettu lippukuntalaisille jo 800, ja lisää kalentereita ja korttipaketteja löytyy nyt kololta. Kymmenen kalenterin myyjä saa palkinnoksi tonttumerkin.

Kalenterit ja kortit tulee tilittää 9.12. mennessä lippukunnan tilille: FI39 4108 0010 3679 13. Maksun viestikenttään: kalenterien määrä + korttipakettien määrä + myyjän nimi (esim. 10 + 5 + Minna Mallikas)

Kalenterimyyntiin liittyvissä kysymyksissä parhaiten sinua osaa neuvoa HeTan kalenterikettu:
Zora Ayelbassa
0404142969
zora.ayelbassa@gmail.com

Kakkutukun keksit ja muut herkut

Toivoisimme jokaisen ottavan myyntiin vähintään 5 herkkurasiaa, mutta pakkoa tälle ei ole. Kokouksissa onkin jo jaettu myyntikuvastoja kera infolapun. Kuvaston voi viedä esimerkiksi huoltajan työpaikan kahvihuoneeseen muutamaksi päiväksi työkavereiden täytettäväksi! Tuotetiedot löytyvät kuvaston lisäksi osoitteesta www.kakkutukku.fi/Tuotteet.

Aikaa tilausten ilmoittamiselle on sunnuntaihin 10.11. asti: voit joko palauttaa kuvaston alaosan täytettynä kololle pe 8.11. mennessä tai täyttää kakkutukun sähköisen tilauslomakkeen 10.11. mennessä.

Ohjeet sähköisen tilauslomakkeen täyttämiseen:
1.Mene sivulle https://www.kakkutukku.fi/omatsivut
2. klikkaa kirjaudu ryhmätunnuksella ja täytä tietosi sekä ryhmätunnus :DIDELU ja perusta tili.
3. saat sähköpostilla tai tekstiviestillä henkilökohtaisen linkin, jonka kautta pääset jatkossa täydentämään tilaustasi viimeiseen tilauspäivään asti.

Tilausajan päätyttyä tilaamme rasiat Kakkutukulta ja jaamme ne tilaajille mahdollisimman nopeasti, jotta rasioita ehtii esimerkiksi joulumuistamisiin!

Keksien tilitys suoritetaan lippukunnan tilille, kun keksit ovat saapuneet. Tilityksen yksityiskohdista tulee lisätietoa niiden tilaajille tilausten noudon yhteydessä. Kaikki rasiat maksavat 7 euroa.

Ongelmatilanteissa kysymyksiin vastaa
Veera Tuominen
044 2133401
veera.erika@gmail.com

Inventaariot

Olemmekin taas saaneet kutsuja inventoimaan, eli laskemaan marketeista löytyvien tuotteiden lukumääriä. Olemme jo muutamana edellisenä vuonna todenneet homman todella kivuttomaksi ja helpoksi varainkeruutavaksi ja onneksemme saimme mahdollisuuden siihen myös tänä vuonna! Mukaan voi tulla kuka vaan 15-vuotiaasta vanhempi ja myös perheenjäsenet ovat erittäin tervetulleita. Ohjeet inventoimiseen (ja maittavan aamupalan) saat kaupalla, mukaan tarvitset vain lämpimät vaatteet ja auttavat kätesi.

Vaikka Hetassa onkin suuri joukko innokkaita johtajia, meitä ei ole tarpeeksi selviytymään inventaariosta ilman huoltajien apua: Pääsisitkö sinäkin mukaan?

Kaarinan S-Market 30.11. ilta
Kaarinan S-Market 1.12. klo 6 →
Naantalin S-Market 29.12. klo 6 →

Ilmoittaudu mukaan: https://forms.gle/vebHcTAk23Bb15888

Inventointiin liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä:
Johanna Reponen
johannareponen@hotmail.com
p. 040 833 4033

2. Loppuvuoden tapahtumia: adventtimyyjäiset, itsenäisyyspäivänkirkko, joulujuhla

Adventtimyyjäiset

Adventtimyyjäisiä vietetään lauantaina 30.11. klo 11-13 Henrikinkirkon yläkerrassa. Siellä seikkailijat ja tarpojat myyvät itsetehtyjä tuotteitaan. Myyjien pitäisi tulla paikalle puoli tuntia ennen myyjäisten alkua. Huoltajat ja muut perheenjäsenet voivat osallistua myyjäisiin leipomalla myytäviä tuotteita, ja tietysti myös tulemalla ostoksille! Leipomuksiin kannattaa laittaa kirjallinen lappu, mitä ainesosia tuotteessa on.

Myyjäisistä saadut rahat käytetään ryhmien omaan toimintaan, ja myyjäiset myös opettavat partiolaisille varainkeruun merkityksestä. Sudenpentujen johtajat hoitavat sudenpentujen myyntipöytää, mutta sudenpennutkin ovat tervetulleita ostoksille. Myyjille päälle partiopaita!

Itsenäisyyspäivänkirkko

6.12. on Henrikinkirkossa klo 16 perinteinen itsenäisyyspäivänkirkko, johon partiolaiset perheineen ovat halutessaan tervetulleita. Heti tilaisuuden jälkeen kuljetaan lyhtykulkueessa sankarihaudoille laskemaan seppele. Voit ottaa oman lyhdyn mukaasi. Partiolaiset saapuvat kirkkoon partioasu yllään. Kirkkokahveille voi osallistua jo klo 15.15 alkaen.

Joulujuhla

Koko lippukunnan joulujuhlaa vietetään 12.12. klo 18-19, mutta paikalle olisi hyvä tulla jo 17:45. Juhla on kaikille ikäkausille, tämä juhla ei ole tarkoitettu huoltajille. Juhlaan voi halutessaan laittaa päälle partiopaidan ja tonttulakin. Perinteisesti juhlassa on käynyt joulupukki, joten partiolainen voi tuoda mukanaan paketoidun lahjan, joka on arvoltaan noin 5 euroa. Jokainen joka tuo lahjan, myös saa lahjan.

3. Jäsenmaksulaskutus

Suomen Partiolaisten jäsenmaksulaskutus on alkanut. Jäsenmaksuun voi hakea vapautusta taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Vapautusta on haettava ennen laskun eräpäivää, eli hyvissä ajoin! Ohjeet jäsenmaksuvapautuksen hakemiseen löydät täältä: https://lounaissuomi.partio.fi/partiolaiselle/jasenmaksu/