Partioparaati 6.5.

Viime vuonna meitä oli paraatissa 97, kuinka paljon yli 100 marssijaa me saamme kokoon tänä vuonna?!

Partioparaatissa meillä on lippukunnan pukuohjeen mukainen varustus.

Sudenpennuilla on käytössä paraatissa patalakki (huom. ei väiski!). Lippukunnalla on myös muutama patalakki lainattavaksi. Paraatissa käytettävät lettinauhat saa lippukunnalta lainaan paraatin kokoontumispaikalla ja ne palautetaan marssivastaaville paraatin jälkeen. Paraatissa seisoskellaan aika paljon paikallaan, eli partiopaidan alle kannattaa laittaa kunnolla lämmintä vaatetta ja paksut sukkahousut jalkaan!

Tänä vuonna kaikki hetat lähtevät marssimaan yhdessä Kupittaan pavilijongilta.

Kokoonnumme Pavilijongilla klo 12 ja lähdemme siitä sitten liikkeelle kohti Tuomiokirkkoa.

Yhteinen paraatijuhla alkaa Tuomiokirkolla klo 14. Siitä lähdemme perinteistä reittiä marssimaan, mutta tänäkään vuonna emme tiedä kuinka monensina lähdemme liikkeelle. Siksi myös paraatin päättymisaikaa on vaikea ennustaa. Paraatin päätämme Turun kaupunginteatterin taakse, josta huoltajat voivat tulla noutamaan partiolaisensa. Tästä pääset tutustumaan marssireittiin!

Partioasusta: asun hankkimisesta ei kannata ottaa liikaa paineita. Paraati (ja lupauksenanto) on tarkoitettu kaikille riippumatta siitä, pystytkö hankkimaan koko partioasun kaikessa komeudessaan. Sudenpentujen “virallisen” collegen tilalle käy joku muukin tumma paita. Vartioikäisten partiopaidan voi saada lainaksi, kysellä voi vaikka lippukunnanjohtaja Sofialta tai oman ryhmän johtajalta. Partiohame voi olla mikä tahansa polvipituinen tumma hame. Kuten aiemmin mainittuja patalakkeja, myös partiovöitä lippukunnalla on muutama ylimääräinen lainattavaksi. Partiohuivi on partiolaisen tärkein partiovaate, joka varmasti jokaiselta lippukuntalaiselta löytyykin.