Partiokevät alkaa poikkeusoloissa

Partio jatkuu jälleen joulutauon jälkeen, tässä muutama tärkeä huomio alkavasta vuodesta!

Palautetta viime vuodesta

Toivomme vielä lisää palautetta vuodesta 2020, jotta voimme kehittää toimintaamme jatkossa. Kysely on suunnattu huoltajille, mutta se kannattaa täyttää yhdessä partiolaisen kanssa. Johtajistolle on myöhemmin tulossa oma kysely, mutta myös tähän kyselyyn voivat vanhemmatkin ikäkaudet halutessaan vastata!

https://forms.gle/xyMiNav3XDrfCmS68

Partiotoiminta alkuvuonna

Aloitamme partiokevään kokoukset ennalta ilmoitetun mukaisesti viikolla kolme (18.-24.1.) normaalien kokousaikojen mukaisesti. Kaikki kokoukset järjestetään ennalta tiedotettavia mahdollisia poikkeuksia lukuun ottamatta ulkona, joten muistattehan varustautua sään mukaisilla varusteilla. Toivomme myös, että annettuja ohjeistuksia oireisena kokouksista pois jäämisestä noudatetaan. Ryhmien omat johtajat tiedottavat ryhmäkohtaisista asioista tarkemmin myöhemmin. Huomioittehan, että THL:n ohjeiden mukaan 12 vuotta täyttäneiden tulisi käyttää maskia myös ulkona, mikäli turvavälejä ei voida noudattaa.

Lippukunnan juhlavuosi

Tänä vuonna juhlistamme lippukuntamme 60-vuotista taivalta erilaisin tapahtumin ja kuukausittain vaihtuvien aktiviteettien avulla! Toivomme koronatilanteen helpottavan niin, että voimme järjestää jo suunniteltuja tapahtumia loppukeväästä, mutta tiedotamme näistä sitten tarkemmin myöhemmin. Juhlahumua on siis luvassa!