Partiosyksy 2020

Kuluneen kesän aikana monet Hetat ovat päässeet purjehtimaan, vaikka suuremmat leirit poikkeusolojen myötä peruuntuivatkin. Nyt on pitkästä aikaa aika palata normaalin viikkotoiminnan pariin kiinnittäen kuitenkin erityistä huomiota turvallisuuteen ja hygieniaan. Syksylle on suunniteltu paljon tapahtumia, jotka kannattaa heti pistää ylös kalenteriin! Purjehduksista ja ryhmien omista retkistä tiedotetaan erikseen joko yhteisesti tai ryhmäkohtaisesti, joten seuraathan sähköpostiasi.

Laumojen ja vartioiden viikoittaiset kokoukset

Viikolla 35 (24.8. alkavalla) alkavat ryhmien viikoittaiset kokoukset keväältä tuttujen kokousaikojen mukaisesti. Joidenkin vartioiden kokousajat tulevat syksyn alussa muuttumaan, sillä tällä hetkellä suurin osa kokouksista menisi päällekkäin eikä kaikille riitä kololla tällöin tilaa. Ryhmien omiin WhatsApp-ryhmiin tulee muistutusta ennen kokousten alkua, ja ryhmien johtajat lähettävät sähköpostia huoltajille syksyn alussa.

Tavoitteenamme on varmistaa kaikille turvallinen harrastaminen, jotta syksy sujuisi hyvin. Kokouksia pyritään järjestämään mahdollisimman paljon ulkona ja kololla ollessa huolehdimme hyvästä käsihygieniasta pesemällä käsiä ja käyttämällä käsidesiä. Pyrimme myös desinfioimaan kolollamme kaikki välttämättömimmät kosketuspinnat jokaisen kokouksen jälkeen, jotta seuraavien on mukavampi tulla kololle. Huomioithan partiokaverienkin turvallisuuden, etkä tule partioon, mikäli olet sairas tai perheenjäsenelläsi on koronavirukseen viittaavia oireita.

Syksyn tärkeitä päivämääriä

3.10. Henkan kisat sudenpennuille
22.10. Hetapäivä ja lupauksenantotilaisuus
13.-15.11. Kuohu 2020, yhteinen syysretki KHP:n kanssa seikkailijoille ja vanhemmille
28.11. Adventtimyyjäiset klo 11-13 Henrikinkirkolla
6.12. Itsenäisyyspäivän kirkko
10.12. Koko lippukunnan joulujuhla

Tapahtumat löydät myös lippukunnan nettisivuilta http://henrikintapulitytot.fi/tapahtumakalenteri

Jäsenmaksusta ja osallistumismaksuista

Partio kuuluu kaikille! Vaikka vanhojen jäsenten jäsenmaksun lasku lähetetään vasta myöhemmin syksyllä, niin muistutetaan jo nyt, että jäsenmaksuun voi hakea vapautusta taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Vapautusta tulee hakea ennen laskun eräpäivää laskun saavuttua.

Myös leirien, retkien ja purjehdusten maksuihin voi hakea vapautusta samoin perustein. HeTassa kenenkään ei tarvitse jättää tapahtumaa välistä taloudellisista syistä! Vapautusta tai alennusta haetaan ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtajaan. Lippukunnalla on myös lainavarusteita, joita saa lainaan kysymällä retkenjohtajalta tai ryhmänjohtajalta ajoissa ennen retkeä.

Nähdään partiossa!