Ilmoittautuminen purjehduksille

Purjehduksille ilmoittaudutaan jäsenrekisteri Kuksassa. Kaikki suunnitellut purjehdukset ja niihin ilmoittautumisen löydät täältä.

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuudet.aspx?jarjestaja=9999286&tyyppi=Purjehdus

Jos Kuksa-ilmoittautuminen ei onnistu, voit ilmoittautua sähköpostitse lippukunnan purjehdustaavalle Matilda Taimelle (matilda.taimi(a)gmail.com).

Ryhmänjohtajat tiedottavat ryhmiä erityisesti heille tarkoitetuista purjehduksista. Lisäksi ikäkausille järjestetään avoimia ilta- ja viikonloppupurjehduksia, joten seuraathan Kuksan purjehduslistaa, jos purjehtimaan lähteminen kiinnostaa.

Ryhmänjohtajat vastaavat mielellään kysymyksiin purjehduksista. Käythän kuitenkin katsomassa ennen kysymistä usein kysytyt kysymykset.

Iltapurjehdukset

Ikäkausille järjestetään iltapurjehduksia molemmilla veneillä, Henrikalla ja Helvillä. Sudenpennut ja seikkailijat purjehtivat Henrikalla ja tätä vanhemmat partiolaiset iltapurjehtivat pääsääntöisesti Helvillä.

Ryhmänjohtajat tiedottavat ryhmiä erityisesti heille tarkoitetuista purjehduksista. Lisäksi ikäkausille järjestetään avoimia iltapurjehduksia, joten seuraathan Kuksan purjehduslistaa.

Iltapurjehdukselle lähdetään klo 18 Heinänokan partiovenesatamasta ja palataan samaan paikkaan noin klo 20.30. Iltapurjehdukset ovat maksuttomia.

Ohjeita iltapurjehdukselle lähtijälle löydät täältä. Kaikki suunnitellut purjehdukset ja niihin ilmoittautumisen löydät täältä.

Viikonloppupurjehdukset

Kaikilla hetatytöillä on mahdollisuus päästä yön yli kestävälle viikonloppupurjehdukselle. Viikonloppupurjehduksella tarkoitetaan yhden tai kahden yön mittaista purjehdusta.

Sudenpennuille järjestetään kerran vuodessa yhden yön yli kestävä viikonloppupurjehdus. Seikkailijat ja tätä vanhemmat (4. luokkalaiset ja sitä vanhemmat) voivat ilmoittautua avoimille viikonloppupurjehduksille.

Viikonloppupurjehdukset maksetaan Kupittaan Henrikinpoikien verkkokauppaan ennen tapahtuman alkua täällä. Jos purjehdimme pelkällä Helvillä, maksutavasta ilmoitetaan erikseen. Yhden yön purjehdus maksaa 20 euroa(+käsittelymaksu), koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin 30 euroa (+käsittelymaksu).

Ohjeita purjehdukselle lähtijälle löydät täältä. Kaikki suunnitellut purjehdukset ja niihin ilmoittautumisen löydät täältä.

Matkapurjehdukset ja purjehdustapahtumat

Purjehduskauden aikana järjestetään joitakin matkiksia eli matkapurjehduksia. Matkapurjehduksella tarkoitetaan yli kahden vuorokauden mittaista purjehdusta. Matkapurjehdukset on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Matkapurjehduksella vierailemme mielenkiintoisissa saaristokohteista. Matkapurjehdus voi suuntautua myös ulkomaille esim. Ruotsiin tai Viroon.

Perinteisesti matkapurjehduksia järjestetään helatorstaiviikonloppuna, kesäaikaan ja syyslomalla. Matkapurjehdukset ovat suosittuja ja näin ollen ilmoittautumisen kanssa kannattaa olla ripeä.

Syksyllä järjestetään muutamia purjehdustapahtumia. Syksyn kokoontumispurjehduksella tarkoitetaan Lounais-Suomen partiopiirin järjestämää useita partioaluksia samaan paikkaan kokoavaa viikonloppupurjehdusta, jossa usein on mahdollisuus päästä miehistönvaihdon kautta purjehtimaan myös toisella partioaluksella. Tapahtuma soveltuu hyvin seikkailijoille, tarpojille ja samoajille.

Archipelago Race eli AR on Lounais-Suomen partiopiirin järjestämä yön yli kestävä purjehduskilpailu Saaristomerellä. Tämä purjehdus on tarkoitettu tarpojille ja sitä vanhemmille partiolaisille.

Yhden yön purjehdus maksaa 20 euroa, koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin 30 euroa ja matkapurjehdukset 17 euroa/vuorokausi. Maksuun lisätään myös käsittelymaksu, joka vaihtelee purjehduksen hinnan mukaan.

Matkapurjehduksiin ja purjehdustapahtumiin ilmoittautumisessa kannattaa olla oma-aloitteinen ja ripeä, sillä purjehdukset täyttyvät usein nopeasti. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ryhmänjohtajaan, tapahtuman kippariin tai veneen päällikköön (yhteystiedot s/y Helvin kippareille ja yhteystiedot s/y Henrikan kippareille).