S/y Henrika

S/y Henrika on Kupittaan Henrikinpoikien 60-jalkainen eli 18-metrinen koulutusalus. Veneen koko ja sen rakenteelliset ratkaisut mahdollistavat sekä purjehtimisen suurella joukolla että purjehdukset lähes ympäri vuoden. Vene on rakennettu lippukunnalle, joten se sopii erinomaisesti partiokoulutuskäyttöön. Kupittaan Henrikinpojat ja Henrikin Tapulitytöt käyttävät alusta yhdessä.

 

Henrikan purjehduskausi alkaa tyypillisesti toukokuussa ja jatkuu joulukuulle. Kesäaikaan veneellä purjehtii kaikki ikäkaudet 7-vuotiaista sudenpennuista aikuisiin. Syksy- ja talviajan vaativammat purjehdukset on suunnattu 15-vuotiaisiin ja heitä vanhemmille partiolaisille.

 

Eri ikäisten partiolaisten kouluttaminen onnistuu Henrikalla erinomaisesti, koska alus on rakennettu alun perin Kupittaan Henrikinpojille. Talvista huoltotyökautta lukuun ottamatta Henrika on aktiivisessa meripartiokäytössä. Kupittaan Henrikinpojat ja Henrikin Tapulitytöt käyttävät alusta yhdessä.

Halutessasi voit käydä lukemassa lisää Henrikasta Kupittaan Henrikinpoikien sivuilta.

Veneen liikkeitä voit seurata twitterissä, KHP:n instagramista @kupittaanhenrikinpojat tai facebookissa.

Lisätietoa ilmoittautumisesta purjehduksille löydät täältä ja ohjeita purjehtimaan lähtijälle täältä. Ryhmänjohtajat vastaavat mielellään kysymyksiin purjehduksista. Käythän kuitenkin katsomassa ennen kysymistä usein kysytyt kysymykset.

[ff id=”4″]