Ryhmät

Sudenpennut (7-9v)

Sudenpennut eli sudarit ovat 7-9 vuotiaita ja samalla lippukuntamme nuorimpia jäseniä. Sudenpenturyhmiä kutsutaan laumoiksi. Yhdessä laumassa on noin 10 sudenpentua ja yksi tai useampi aikuinen akela eli johtaja. Lisäjohtajina laumassa saattaa olla nuorempia johtajia.

Sudenpennuissa opitaan leikkien ja tarinoiden kautta asioita, joita ei tietokonepelejä ahmimalla omaksuta.

Yöretkiä sudareilla on kaksi kertaa vuodessa ja päiväretkiä tämän päälle.

Sudenpentulaumojen kokousajat ja muut tiedot löytyvät alaotsikon Sudenpennut alta.

Seikkailijat (9-12v)

Seikkailijat ovat 10-12 -vuotiaita partiolaisia eli ala-asteen 4.- ja 5.-luokkalaisia. Seikkailijat opettelevat partion perustaitoja ja retkeilevät paljon. Seikkailijoiden ohjelmaan kuuluu taitomerkkejä ja partiotaitokisoihin osallistumista.  Seikkailijajoukkueen johtajasta käytetään nimeä sampo.

Seikkailijajoukkueiden kokousajat ja muut tiedot löytyvät alaotsikon Seikkailijat alta.

Tarpojat (11-15v)

Tarpojavartioiden ohjelmassa korostuu yhdessä toimiminen, kavereiden kanssa koetut elämykset ja vartioiden omat jutut.
Tarpojaikäiset aloittavat ensin omassa ja myöhemmin muissa ryhmissä johtamisen harjoittelun. Viimeisen vuoden tarpojat aloittavat lippukunnassamme usein apulaisjohtajina joko sudenpennuissa tai seikkailijoissa.

Tarpojavartioiden kokousajat ja muut tiedot löytyvät alaotsikon Tarpojat alta.

Samoajat (15-18v)

Hetan samoajat toimivat lippukunnassa johtajina, sekä osallistuvat Kaakkois-Turun alueen yhteisen samoajaryhmän, Katusamoajien toimintaan.
Samoajat suunnittelevat toimintaansa yhdessä aikuisen luotsinsa kanssa ryhmän kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Vaeltajat (18-22v)

Vaeltajat toimivat lippukunnassamme johtajina, osallistuen piirin ja alueen vaeltajatapahtumiin oman mielenkiinnon mukaan.

Sisupartiolaiset

Sisupartioryhmä Sammakot kokoontuu joka toinen torstai. Sisupartion voi aloittaa lapsi tai nuori, joka tarvitsee erityistä tukea partiossa vamman, pitkäaikaissairauden tai muun ominaisuuden takia.