Sudenpennut (7-9v)

Sudenpennut eli sudarit ovat 7-10 vuotiaita ja samalla lippukuntamme nuorimpia jäseniä. Sudenpenturyhmiä kutsutaan laumoiksi. Yhdessä laumassa on 10-15 sudenpentua ja kaksi-kolme akelaa, eli johtajaa.

Sudenpennuissa opitaan leikkien ja tarinoiden kautta asioita, joita ei tietokonepelejä ahmimalla omaksuta. Laumailloissa mm. ulkoilemme, leivomme, retkeilemme ja suoritamme lasten kanssa yhdessä valittuja jälkiä ( jälki = aktiviteetti, joka on osa isompaa ohjelmakokonaisuutta).

Sudenpentujen vuosi pitää myös sisällään yöretkiä keväällä ja syksyllä, kesäleirille osallistumista, sekä useita päivä-/iltaretkiä. Lippukunnan yhteiset toiminnat ovat tietysti myös sudenpennuille. Meripartiotoiminta näkyy sudenpennuissa teema-iltoina/retkinä, meriaiheisina jälki-suorituksina ja iltapurjehduksina Henrikalla.

Sudenpentulaumat Tiikerit ja Pandat kokoontuvat Henrikinkirkolla torstaisin kello 18-19.15. Sudenpentulauma Ketut kokoontuu Henrikinkirkolla maanantaisin kello 17-18.15. Sisään kirkolle tullaan kirkon alaovesta. Poikkeustilanteessa kokoonnumme ulkona. Tapaamme kolon ulko-ovilla.

 

Laumoja lippukunnassamme on kolme:

Tiikerit ( s. 2013 ) Minttu Viksten ja Sari Kepsu RYHMÄ TÄYNNÄ

Ketut (s. 2014) Nea Arvo ja Matilda Taimi

Pandat (s. 2015) Anna ja Susan

 

Laumoihin (tai jonottamaan paikkoja ) voit ilmoittautua: minttuviksten (@) gmail.com.

 

Ajankohtaista ( yhteiset tapahtumat ) :

Koronarajoitukset huomioden kokoukset ovat joko sisä- tai ulkotiloissa. Ethän tuo lastasi oireisena kokouksiin.  

Muistathan huolehtia riittävästä ulkovaatetuksesta ja otsalampun ( tai taskulampun) mukaan ottamiseseta, sekä tietysti riitävästi heijastimia vaatteisiin. Myös wc:ssä on hyvä käydä jo kotona ennen lähtöä.

Tervetuloa jatkamaan jo tutuksi tullutta toimintaa ja tapaamaan partioystäviä! 

 

Partioasu

 

IMG_3579