Sudenpennut (7-9v)

Sudenpennut eli sudarit ovat 7-10 vuotiaita ja samalla lippukuntamme nuorimpia jäseniä. Sudenpenturyhmiä kutsutaan laumoiksi. Yhdessä laumassa on 10-15 sudenpentua ja kaksi-kolme akelaa, eli johtajaa. Jokaisessa laumassa vähintään yksi akeloista on aikuinen, kokenut johtaja.

Sudenpennuissa opitaan leikkien ja tarinoiden kautta asioita, joita ei tietokonepelejä ahmimalla omaksuta. Laumailloissa mm. ulkoilemme, leivomme, retkeilemme ja suoritamme lasten kanssa yhdessä valittuja jälkiä ( jälki = aktiviteetti, joka on osa isompaa ohjelmakokonaisuutta).

Sudenpentujen vuosi pitää myös sisällään yöretkiä keväällä ja syksyllä, kesäleirille osallistumista, sekä useita päivä-/iltaretkiä. Lippukunnan yhteiset toiminnat ovat tietysti myös sudenpennuille. Meripartiotoiminta näkyy sudenpennuissa teema-iltoina/retkinä, meriaiheisina jälki-suorituksina ja iltapurjehduksina Henrikalla.

Sudenpennut kokoontuvat Henrikinkirkolla torstaisin kello 18-19.15. Sisään kirkolle tullaan kirkon alaovesta. Poikkeustilanteessa ( mm. nyt 2021) kokoonnumme ulkona. Tapaamme kolon ulko-ovilla.

 

Laumoja lippukunnassamme on kolme:

Pandat ( s. 2012 ) Sanna ”Hyme” Santala , Susan Kostiainen, Noora Koivula  RYHMÄ TÄYNNÄ 

Tiikerit ( s. 2013 ) Minttu Viksten ja Sari Kepsu RYHMÄ TÄYNNÄ

Uudet sudenpennut (s. 2014) Veera Tuominen ja Siiri Kesti

 

Laumoihin (tai jonottamaan paikkoja ) voit ilmoittautua: minttuviksten (@) gmail.com. 

 

Ajankohtaista ( yhteiset tapahtumat ) :

Sudenpentujen toiminta alkaa jälleen 26.8.

Toistaiseksi kokoksemme ovat ulkotiloissa, Koronarajoitukset huomioden. Ethän tuo lastasi oireisena kokouksiin.  

Muistathan huolehtia riittävästä ulkovaatetuksesta ja otsalampun ( tai taskulampun) mukaan ottamiseseta, sekä tietysti riitävästi heijastimia vaatteisiin. Myös wc:ssä on hyvä käydä jo kotona ennen lähtöä.

Tervetuloa jatkamaan jo tutuksi tullutta toimintaa ja tapaamaan partioystäviä! 

 

 

Partioasu

 

IMG_3579