Syksyn varainhankinta

Syksy on lippukunnassamme perinteisesti varainhankinnan aikaa ja niin se on tänä poikkeuksellisenakin vuonna!

Adventtikalenterikampanja

Lippukuntamme myy partiolaisten adventtikalentereita ja joulukortteja 15.10.-5.12. Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin voimme pitää leirien ja retkien hinnan kohtuullisena kaikille myös ensi vuonna. Tänä vuonna keräämme rahaa erityisesti koko lippukunnan juhlakevätretkeä varten!

Jotta partiokalenterien myynti pysyy mahdollisimman turvallisena, suosittelemme kaikkien käyttävän maskia ja muistavan sopivat turvavälit myyntien aikana. Käymme läpi myyntiharjoituksia kokouksissa ja toivomme myyjien kulkevan pareissa tai ryhmissä, käyttävän heijastimia ja lopettavan myynnin pimeän tullen. Muista aina partiohuivi kaulaan!

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myyty vuodesta 1947 lähtien. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10 euroa ja korttipakan 5 euroa. Kalentereiden myynti on arvonlisäverovapaata varainhankintaa. Tänä vuonna kalenterin on kuvittanut Christel Rönns ja korttipakan Mauri Kunnas ja Martta Wendelin.

Sudenpennuille jaetaan lähtökohtaisesti 10 kalenteria ja 1 korttipakka, vartioikäisille vastaavasti 5 kalenteria ja 1 korttipakka. Ahkerat myyjät saavat kalentereita ja korttipakkoja halutessaan lisää, kun edelliset on myyty!

Kalentereita saa myös tilattua verkkokaupasta adventtikalenteri.fi/osta jossa voit valita tuoton meidän lippukunnallemme!

Tärkeitä päivämääriä:
5.12. Myynti päättyy
10.12. Myymättömät kalenterit tulee olla palautettuina
12.12. Myytyjen kalenterien tuotto tulee olla tilitettynä lippukunnalle

Inventaario

Pääsemme tänäkin vuonna inventoimaan Wiklundin S-Markettiin tiistaina 29. joulukuuta klo 17 alkaen yhdessä Kupittaan Henrikinpoikien kanssa.

Inventaariot ovat helppoa hommaa. Kyseessähän on kaupan hyllyssä olevien tuotteiden laskeminen, hyllyssä olevan määrän merkitseminen post it -lapulle ja lapun kiinnittäminen hyllynreunaan oikean hintalapun kohdalle. Samalla hyllyille tehdään kevyt siistiminen eli ylimääräiset pahvit otetaan pois ja tuotteet vedetään hyllyn etureunaan. Muuten hyllyjä ei lähdetä pesemään tms. Urakka kestää n. 3-4 tuntia. Päälle kannattaa laittaa melko lämpimät vaatteet, sillä kaupoissa on usein viileää. Halutessaan mukaan voi ottaa esim. puutarhahanskat, mutta ilman hanskojakin pärjää (ja kaupalta saa myös halutessaan lainata).

Inventoimaan voivat lähteä kaikki yli 15-vuotiaat ja tämän kuksalinkin kautta myös huoltajat voivat ilmoittaa itsensä mukaan auttamaan tässä syksyn viimeisessä varainkeruuponnistuksessa!

Ilmoittaudu mukaan: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=38400

Kiitos, kun osallistut lippukunnan varainhankintaan!