Tervetuloa lupauksenantoon ja partioparaatiin!

Perinteinen lupauksenanto pidetään Henrikinkirkon Kirkkosalissa 21.4. klo 18:00. Tapahtumaan ovat tervetulleita partiolaiset perheineen. Lupauksenannossa partiolaiset antavat oman ikäkautensa partiolupauksen. Tapahtumassa jaetaan syksyn ja kevään aikana suoritetut taito- ja suoritusmerkit, sekä ansiomerkkejä. Lupauksenannon jälkeen nautitaan pullakahvit. Partiolaisilla asuna partioasu.

Partioparaati järjestetään sunnuntaina 24.4.Viime vuonna lippukuntamme voitti paraatin huutokilpailun, katsotaan miten kovaa lippukunnan huuto tänä vuonna kajahtaa! Henrikin Tapulitytöt lähtevät kololta klo 12:00, mistä marssimme yhdessä Tuomiokirkolle. Paikalle olisi hyvä tulla vartti etuajassa. Sudenpennuilla on mahdollisuus tulla suoraan Tuomiokirkolle, silloin huoltajat tuovat sudenpennun Åbo Akademin opiskelijaravintola Gadon eteen kello 13:00. Kaikkien kannattaa kuitenkin mahdollisuuksien mukaan tulla marssimaan kololta asti, jotta saa vähän harjoitusta ennen varsinaista paraatia.

Yhteinen tilaisuus alkaa Tuomikirkolla klo 14:00, jonka päätyttyä noin 14:30 lippukunnat lähtevät marssimaan virallista osuutta. Valitettavasti etukäteen ei voida tietää missä vaiheessa Heta lähtee, järjestys vaihtelee vuosittain. Paraatia voi kerääntyä katsomaan marssireitin varrelle, tässä linkki: http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/system/files/Partioparaatin-marssireitti-2013.pdf

Kaupunginteatterin remontin vuoksi lopetamme marssin eri paikkaan kuin tavallisesti eli Sokos Hotel Marinan eteen, osoite on Linnankatu 32. Huoltajat voivat siis tulla paraatin päätyttyä Marinalle.

Myös partioparaatissa yllä on partioasu. Tästä linkistä löytyvät ohjeet merkkien ompelemiseen partiopaitaan ikäkausittain: http://toiminta.partio.fi/ohjelman-tuki/puku-ja-merkkiohje

Sudenpennut:

  • Tummansininen hame, tummansiniset sukkahousut, tummat kengät
  • Tummansininen sudenpentujen college-paita
  • Tummansininen patalakki (HUOM. ei väiski). Kololla on jonkun verran myös ylimääräisiä, joita voi lainata. Parilla hiuspinnillä lakin saa pysymään päässä
  • Partiohuivi
  • Partiovyö
  • Hiukset saparoille tai kahdelle letille

Seikkalijoista ylöspäin:

  • Tummansininen hame, tummansiniset sukkahousut, tummat kengät (LUPAUKSENANNOSSA käy myös mustat siistit housut)
  • Tummansininen partiopaita
  • Partiohuivi ja -vyö
  • Hiukset saparoille tai kahdelle letille

Partiovaatteita voi ostaa Scandinavian Outdoor Storesta. Hameen ei tarvitse välttämättä olla ”virallinen” partiohame, vaan siisti tumma hame riittää. Ryhmien johtajat voivat neuvoa, jos on kysyttävää mitä kannattaisi hankkia tai jos varusteiden hankkiminen tuntuu muutoin haasteelliselta. HUOM! Partioparaati järjestetään säällä kuin säällä, joten kannattaa hankkia sen verran reilun kokoiset paraativaatteet, että niiden alle mahtuu lämmintä villapaitaa ja aluskerrostoa. Sateen sattuessa lippukunnalla on mukana kertakäyttösadetakkeja.

Tervetuloa lupauksenantoon ja paraatiin! Toivottavasti nähdään joko lupauksenannossa tai marsimassa hymy huulilla! Näytetään muille Lounais-Suomen Partiopiirin lippukunnille, miten suuri ja iloinen joukko meitä Henrikin Tapulityttöjä on!