Varainkeruu alkaa!

On aika aloittaa kevään 2017 varainkeruu! Tänä keväänä HeTat huoltajineen myyvät GUTZ-tuotteita! Mikäs sen parempi tapa tukea partiotoimintaa kuin shoppailla laadukkaita vaatteita?

Kaikki tilaukset tehdään sähköisen lomakkeen kautta: https://goo.gl/forms/BYaRaIMglY6nWhsl2

Viimeinen tilauspäivä on sunnuntai 2.4. 2017. Ostamalla tuotteita tuet Henrikin Tapulityttöjen monipuolista partiotoimintaa. Gutzin tuotteet myydään paketeittain, ja kaikkien pakettien hinta on 20 euroa (poikkeuksena winter specials). Jokaisesta tilatusta paketista lippukunta saa 5 euroa. Tämän varainkeruun tuotot menevät lippukunnan uuteen purjeveneeseen sekä Lapin kesäleiriin.

Tilatut tuotteet voi noutaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana lippukunnan kololta. Tuotteiden maksamisesta annetaan lisätietoa tilausajan päättymisen jälkeen. Paperisia kuvastoja saa kololta viikoittaisten kokousten yhteydessä, mutta sama kuvasto löytyy myös netistä osoitteesta gutz.fi.

Olethan huolellinen täyttäessäsi sähköistä tilauslomaketta! Katso tarkasti, että tilaat oikeaa tuotetta oikean määrän oikeassa koossa. Paperiseen tilauslomakkeeseen voit kerätä vaikka työpaikalla tilaukset, josta siirrät ne myöhemmin sähköiseen tilauslomakkeeseen.

Tietoa vaihdosta ja palautuksesta:

VAIHTO/PALAUTUS
Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota yhteyttä lippukuntaan. Mahdolliset vaihtosi tai palautukset on tehtävä 30 päivän sisällä toimituksesta.
HUOMIO! Tuotteemme myydään pakkauksina ja kun vaihdat tai palautat, sinun on lähetettävä takaisin koko paketti käyttämättömänä esim. kaikki 6 paria sukkia jos olet ostanut 6 parin paketin.

REKLAMAATIO
Mikäli jokin tuote on mennyt rikki tai se on muuten viallinen, se on reklamoitava. Ota silloin yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse ja kerro mikä on vikana ja liitä mielellään mukaan kuva! Korvaamme tietenkin viallisen tuotteen uudella ilman kuluja! Täytä netissä oleva yhteydenottolomake, selitä reklamaation syy ja liitä mukaan kuva, jos mahdollista.

KAUPAN PURKU
GUTZ noudattaa verkkokauppalakia, joka tarkoittaa sitä, että voit perua ostoksesi 14 päivän sisällä siitä kun olet saanut tuotteesi. Lippukunta jolta ostit tuotteesi, käsittelee takaisinmaksut ja palautukset. Huomioi, että jos perut ostoksesi ja palautat tuotteen, lippukunta menettää ansionsa 5€ per palautettu tuote.

Kiitos jo etukäteen kaikille varainkeruuseen osallistuville! Nyt vaan myymään naapureille ja sukulaisille hyviä tuotteita!