Yhtä köyttä!

Liity joukkoomme nauttimaan HeTa:maisesta tekemisestä lippukunnan Yhtä köyttä -kevätretkelle! Tehdään yhdessä huikeita retkimuistoja!

Viikonlopun kestävälle retkelle voivat osallistua seikkailijat ja sitä vanhemmat hetalaiset.

Retkelle lähdetään yhdessä bussilla perjantaina 9.3.2018 klo 18:00 Henrikinkirkolta. Tulethan paikalle jo hyvissä ajoin, viimeistään kello 17:45, jotta pääsemme matkaan aikataulussa. Palaamme samaan paikkaan sunnuntaina 11.3. n. klo 15.

Retkipaikkana toimii Ahtelan nuorisoleirikeskus, Ahtelantie 30, 21570 Sauvo.

Yövymme retkellä kaminateltoissa. Varustelista tullaan lähettämään ilmoittautuneille lähempänä retkeä.

Retkelle ilmoittaudutaan Kuksan kautta: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=19135

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.3.2018.

Retken osallistumismaksu on 30€. Maksuohje on ilmoittautumisen vahvistusviestissä. Sisaralennus: ensimmäinen sisarus maksaa täyden hinnan, seuraavat 20€ per osallistuja. Retkimaksusta voi saada vapautuksen taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Retkimaksuvapautus haetaan vapaamuotoisesti ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtaja Sofia Engblomiin, lpkj@henrikintapulitytot.fi

Retkellä kuvattua video- ja valokuvamateriaalia voidaan käyttää partion omissa sähköisissä ja printtijulkaisuissa. Halutessasi voit kieltää tämän ottamalla yhteyttä retkenjohtajaan.

Ilmoittautumisen voi perua viimeistään viikkoa ennen retken alkua veloituksetta. Sairas- tai muussa poikkeustapauksessa ilmoittautumisen voi peruuttaa myös myöhemmin. Olethan tällöin yhteydessä retkenjohtajaan mahdollisimman pian.

 

Kysymyksiin vastaa retkenjohtaja 

Hanna Koivula 

puh. 040 7502809 

hanna.koivula(a)gmail.com 

 

Kuksa-kysymyksissä auttaa

Johanna Reponen

puh. 040 8334033

johannareponen(a)hotmail.com